[O1] Oświetlenie schowka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stiepan88
    Classic
    • 2014
    • 1

[O1] Oświetlenie schowka

No pewno ,że widać.Mamed tez to poczuł i odpuścił.Wielki fighter z niego.Myśli i nie daje ponieść sie złości ani zbędnej agresji.Jeden z najlepszych. :evil:
  • Szymon78
    Classic
    • 2012
    • 2

[O1] Oświetlenie schowka

Witam kolegów.

Krótkie pytanie... czy lampka oświetlenia schowka działa cały czas (pomijając ze działa gdy włączymy światła), czy jest tam gdzieś wył/wł w samych drzwiach, zawiasach? Macałem oglądałem i nic nie znalazłem u siebie.

Komentarz

• pablokinah
      Rider
      • 2010
      • 574

Jest wyłącznik chyba taki języczek na klapce schowka który ją wyłącza i działa tylko z światłami .
      jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• BASTIAN001
        L&K
        • 2013
        • 1177
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Oświetlenie schowka zapala się przy włączonych światłąch w momencie otwarcia schowka.

W Octavi I lift wygląda to tak.

Żeby zobaczyć w jaki sposób działa musisz odkręcić schowek (kilka wkrętów). Po lewej stronie z zewnątrz schowka zobaczysz całą obudowę lampki wraz z"wahadełkiem" Zamknij i otwórz kilka razy schowek wówczas zobaczysz jak to działa. Uważaj tylko żeby nie rozebrać tej lampki. Składa się ona z klosza który widzisz wewnątrz schowka i drugiej części w której znajduje się żarówka. Ciężko jest to później złożyć do kupy...

Komentarz

• Bartek.K
          Rider
          • 2012
          • 396

Ja z ciekawości czy światełko gaśnie po zamknięciu schowka,wsadziłem telefon z włączona kamera :szeroki_usmiech
          Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

• mariush19
            Rider
            • 2009
            • 634
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

A ja rozebrałem to wszystko, wydało mi się że wszystko dobrze, żarówka cała , bezpiecznik ok, złożyłem i nadal nie świeci, a tu proszę dowiaduję się że świeci to tylko ze światłami włączonymi

Komentarz

• damian1975
              RS
              • 2012
              • 4113
              • Superb III (3V3)
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Bartek.K
              Ja z ciekawości czy światełko gaśnie po zamknięciu schowka,wsadziłem telefon z włączona kamera :szeroki_usmiech
              Może trzeba był wsadzić głowę(z ciekawości) :haha: :haha: :haha: :haha: sorry nie bierz tego do siebie,ale nie mogłem się powstrzymać :diabelski_usmiech
              TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE

Komentarz

• Bartek.K
                Rider
                • 2012
                • 396

Zamieszczone przez damian1975
                Zamieszczone przez Bartek.K
                Może trzeba był wsadzić głowę(z ciekawości) :haha: :haha: :haha: :haha: sorry nie bierz tego do siebie,ale nie mogłem się powstrzymać :diabelski_usmiech
                Głowę chciałem wsadzić ale, mam chyba za duży sagan :diabelski_usmiech
                Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

Pracuję...